16 Ağustos 2016 Salı

Splat - blackwood

Merhaba :) 

Splat dis bakım ürünleri , ülkemizde bir süre once Gratis magazalarında ve bazı eczanelerde satısa sunuldu. 

SPLAT , Rusya'nın önde gelen yenilikci ve profosyonel agiz bakım ürünlerini üreten üreticilerden biridir.
Kendisine ait bilim laboratuvarlarında ve Ar&Ge merkezinde cesitli formüller üretmek ve gelistirmek icin calısıyor ve 10'dan fazla rus ve uluslararası patentlerine sahiptir. 


Icerikliklerini okudugum anda direkt ilgimi ceken splat  ürünlerinden benim deneyimledigim ve cok memnun kaldıgım blackwood  deneyimlerimi sizlerle paylasacagım. 

▪ Ardıc agacı özü ve aktif bilesenlerin (stevya ekstresi , biosol , aktif karbon , ardıc ekstresi) yogun icerigi dis minesini guclendirerek dis eti saglıgını korur.
Etkili ve dogal antiseptik olan biosol, dis yuzeyinde olusan tabakayı arındırır , beyazlıgı korur. 
Icerigindeki hus agacı  kömürü aynı zamanda dis macununa siyah rengini veriyor. Ürkütücü görünsede dislerinizi fırcalamaya basladıgınız anda renk normale dönüyor. Hus agacı kömürü dis minesini beyazlatarak kokuyu hapsediyor. 
Ben bu ürünün ozellikle uzun sure ferahlatıcı etkisine bayıldım diyebilirim. Ilk kullanımda anında beyazlık söz konusu degil ama uzun süre kullanımda saglıklı disler gözle görülür birsekilde artıyor ve florür icermiyor. 

Benim ilk deneyimledigim blackwood du ve cok begendigim icinde aynı ürünle devam ettim ama baska bir cesidini denersem sizlerle de paylasacagim elbette. Splat ürünlerinin diger cesitlerine Buradan ulasabilirsiniz. 



Bir sonraki yazıda görüsmek dilegiyle ♡ 
Sevgiler 
Naime Kuruca
@naimeninrenkleri
Naimekuruca1@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder